Spel om kennis te maken met klassieke muziek

Huisvolmuziek.nl mailt:

Deze week brengen wij een speciaal bordspel aan het licht: Classico. Voor sommigen is de gang naar de concertzaal nog te ver en daarom zijn de Classico klassieke muziekspellen bedacht; om al het moois uit de klassieke muziek naar de mensen thuis te brengen. Daarnaast zijn de Classico spellen een ultiem leermiddel voor muziekscholen en conservatoria en iedereen met enige affiniteit met klassieke muziek om spelenderwijs je kennis over de klassieke muziek te vergroten. Met Classico maak je kennis met alle leuke wetens(w)aardigheden over de klassieke muziek in je eigen vertrouwde omgeving en beleef je veel plezier met het luisteren naar de onovertroffen muziekfragmenten die voortkomen uit de klassieke muziek.

Classico is er in drie uitvoeringen: Classico Standaard (vanaf 12 jaar), Classico Junior (vanaf 8 jaar) en Classico kwartet (vanaf 4 jaar).

Advertenties

One thought on “Spel om kennis te maken met klassieke muziek

  1. prima spel! Mijn kinderen zeiden niet van klassieke muziek te houden. Nu, na enige keren Classico Junior te hebben gespeeld vinden ze het helemaal vet&cool:-). Hoop eens dat de muziekscholen dit spel ook gaan ontdekken! Zet hem op Classico met nog meer Classico

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s