Zangmakers

Zangmakers biedt een mooie, verzorgde en zeer praktische methode ter ondersteuning van het zingen met kinderen. Op school, in een buurthuis of bij de naschoolse opvang. Een gouden stem en ervaring zijn niet nodig! Hieronder een aantal citaten van de website www.zangmakers.nl.

Zangmakers is……

  • compacte zangtrainingen voor o.a. leerkrachten en bso-medewerkers
  • zangtechniek, didactiek en repertoire
  • meezingvideo’s voor digibord en computer
  • 3 x per jaar nieuwe liedjes
  • video-tutorials en lessuggesties
  • je eigen zangmakerpagina
  • speciale kinderpagina voor thuis

Lees meer over Zangmakers’ visie op zingen.

Laat je school zingen!

Als een school besluit te zingen met Zangmakers, dan kiest de hele school ervoor om van zingen een goede gewoonte te maken. De trainingsdagen en de liedjes van Zangmakers zorgen voor zoveel enthousiasme en kennis dat de school blijft zingen. Door de dagen, weken, maanden en jaren heen, met alle kinderen en alle leerkrachten.

Ervaring niet vereist

Zangmakers leert je jouw stem op een verantwoorde en gemakkelijke manier te gebruiken. De technieken zijn speciaal toegepast op zingen met kinderen, of je nu ervaring hebt op niet. Je herhaalt de stemoefeningen uit de training thuis gemakkelijk met de videotutorials. En de liedjes en het lesmateriaal bieden een voortdurende bron van inspiratie.

Teambuilding

Samen zingen is naar elkaar luisteren, je laten horen als het moet en genieten van de prestatie die je met elkaar bewerkstelligt: de ultieme teambuilding! Een workshop met Zangmakers is dus goed in te zetten tijdens een studiedag of personeelsuitje.  We bieden de Introductie zangmaker (kinderliedjes) op maat aan of studeren een meerstemming poprepertoire in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s